Promovare

Promovarea online - Internet Marketing

Promovarea online sau serviciile de Internet Marketing nu mai sunt doar o alegere inteleapta, ci o necesitate esentiala pentru afacerea dumneavoastra.

O data ce dispuneti de un site, exista cateva metode eficiente pentru a va putea promova produsele ori serviciile astfel incat rezultatele nu vor intarzia sa apara.

Crearea unui site nu este suficienta pentru stabilirea unei prezente puternice pe Internet. Pentru ca numele si produsele companiei dumneavoastra sa fie cunoscute, aveti nevoie de o campanie online pentru promovarea site-ului pe Internet.

Cele mai uzuale metode de promovare pe care le folosim sunt:

 • Promovare prin motoarele de cautare

  Este cea mai eficienta pe termen lung. Se referea, de fapt, la o buna optimizare a sitului pentru motoarele de cautare.

 • Promovare prin link

  Poate fi link exchange sau poate fi link platit. Succesul acestei forme de promovare depinde de site-ul care trimite link-ul.

 • Promovare prin banner-e online

  Fie ca este vorba de banner exchange, fie ca este vorba de campanii platite, daca sunt bine realizate si daca target-ul site-ului care face publicitatea corespunde necesitatilor dvs vor fi un real succes in cresterea traficului propriului dvs site.

 • Promovare prin inscriere manuala in directoare, portaluri si in anumite comunitati specifice online

  In general inscrierea este gratuita, doar listarea preferentiala poate costa. In functie de necesitati va ajutam sa hotarati daca este sau nu necesar sa investiti in comunitatea respectiva.

 • Promovare prin email-uri sau prin newsletter-e

  In functie de cat de bine este realizata campania , de modul de alegere a destinatarilor poate fi extrem de bine reusita pe durata campaniei.

In functie de necesitatile dvs, va putem ajuta sa va faceti un plan de promovare online al site-ului.