Servicii Web

Web Design - Aplicatii web - Intretinere si actualizare - Optimizare si promovare

Web Design

Astazi site-ul web a devenit o necesitate vitala a tututor firmelor si afacerilor. Majoritatea cautarilor se fac acum online si nu in cataloage tiparite, pentru ca este mult mai rapid si comod. Existenta unui site profesionist este o garantie a fortei si seriozitatii firmelor.
Un site web poate contribui substantial la dezvoltarea afacerii pe care o conduceti, un site web este mai mult decat un instrument publicitar.

mai multe

Aplicatii web personalizate

Aplicatia web este o aplicatie ce ruleaza pe un server web si este accesata printr-un browser de un numar nelimitat de clienti. Aceste aplicatii pot fi folosite cu usurinta si de catre persoane fara pregatire tehnica de specialitate in domeniul tehnologiilor web.

mai multe

Intretinere si actualizare

Intretinerea si reactualizarea permanenta a informatiilor reprezinta viata unui site. La fel ca oricare alt mijloc publicitar, un site web trebuie sa tina pasul cu dezvoltarea firmei, sa prezinte permanent noi produse, noi servicii, noi informatii, oferte speciale, facilitati oferite clientilor.

mai multe

Optimizare si promovare

Crearea unui site nu este suficienta pentru stabilirea unei prezente puternice pe Internet. Pentru ca numele si produsele companiei dvs sa fie cunoscute, aveti nevoie de o buna optimizare a site-ului pentru a realiza campanii online de promovare pe Internet.

mai multe