Optimizare

Optimizarea SEO (Search Engine Optimization sau mai simplu SEO)

Optimizarea SEO (Search Engine Optimization sau mai simplu SEO) este procesul prin care un site web este pregatit pentru a fi indexat si a ocupa un loc cat mai bun in listarea motoarele de cautare.

Stiind ca 85% din potentialii clienti folosesc motoare de cautare pentru a se informa, este crucial ca site-ul dumneavostra sa fie optimizat pentru principalele motoare de cautare (Google, Yahoo, MSN).
SEO

Optimizarea corecta a unui WebSite evita penalizarile Google referitoare la indexare si eficientizeaza orice campanie de publicitate online in Google.

Pentru a obtine rezultatele dorite, noi

  • vom optimiza cu grija paginile de web ale site-ului dvs., astfel incat sa asiguram calitatea dorita de motoarele de cautare (adaptare a siteului, a continutului, a modului cum sunt numite fisierele, a titlurilor paginilor, a cuvintelor cheie etc);
  • nu vom folosi mijloace SEO nepermise de catre motoarele de cautare (spamming, text invizibil, surplus de cuvinte cheie, pagini oglinda, pagini doorway, inscrieri repetare in motoarele de cautare sau in directoare, ferme de linkuri, etc.);
  • vom optimiza site-ul dvs. pentru a avea pozitii bune in toate aceste motoarele de cautare importante: Google, Yahoo, MSN.

Rezultatele unei optimizari a siteului web nu sunt imediate, nu inseamna ca daca ati semnat un contract de optimizare, incepand de maine aveti rezultate. De fapt, ceea ce dureaza este obtinerea rezultatelor, construirea linkurilor, nu optimizarea propriu-zisa a siteului, aceea facandu-se in functie de dimensiunea siteului, de gradul de optimizare actuala, etc.

Avantajele optimizarii

  • Optimizarea SEO este cea mai ieftina si eficienta metoda de promovare web.
  • Vizitatorii primiti sunt interesati de produsele site-ului, deoarece, in prealabil, au cautat dupa cuvinte cheie pentru care paginile dvs au fost optimizate.