Mentenanta

Cele mai recente site-uri aflate in intretinere

Excellent Nails

Betaimpex

ElectricLuxury.com

UCL.ac.uk

Printmag

copier.ro

Servicii de Administrare & Mentenanta website-uri

Intretinerea si reactualizarea permanenta a informatiilor reprezinta viata unui site. La fel ca oricare alt mijloc publicitar, un site web trebuie sa tina pasul cu dezvoltarea firmei, sa prezinte permanent noi produse, noi servicii, noi informatii, oferte speciale, facilitati oferite clientilor. La cererea dvs. putem realiza astfel de aplicatii specifice, aplicatii pe care dvs pot sa le folositi la optimizarea randamentului si la reducerea timpului de lucru.

Fie ca noi v-am construit site-ul sau aveti un site mai vechi, asiguram servicii de intretinere site respectiv de actualizare de texte si imagini. Putem face acest lucru direct in codul siteului, din paginile html sau prin intermediul modulului de administrare.

Intretinerea pentru un website poate include una sau mai multe din urmatoarele servicii:

  • introducerea noilor informatii privind produsele si serviciile firmei dvs
  • editarea unui newsletter transmisa prin e-mail clientilor firmei
  • administrarea magazinelor virtuale, reactualizarea bazelor de date
  • editarea si adaugarea de texte si imagini
  • simple schimbari de webdesign
  • adaugari de noi pagini ca link-uri spre o deja existenta pagina (dar nu ca linkuri de meniu)

Daca nu stiti cum sa va mentineti website-ul, sa-i faceti update-uri sau daca sunteti prea ocupat, noi va putem ajuta. Putem oferi website-ului dvs un continut nou, keyword-uri specifice, mentenanta lunara si toata atentia de care are nevoie.

Tarifele pentru actualizarea si intretinerea site-ului dumneavoastra sunt negociabile si variaza in functie de frecventa actualizarilor si de complexitatea modificarilor necesare. Pentru a stabili care este cea mai buna metoda de actualizare in cazul site-ului dumneavoastra va rugam sa ne contactati.