Despre noi

 • image
  Internetul a devenit o importanta piata de desfacere care ia amploare pe zi ce trece. Milioane de oameni acceseaza zilnic site-uri din intreaga lume in cautare de noi informatii. Un site web poate contribui substantial la dezvoltarea afacerii pe care o conduceti.

  Aveti nevoie de un

  imagesite de prezentare

  imagemagazin/ziar online

  imagecatalog de produse

  imagesite de tip e-learning

  imageportal web

  imageaplicatie web

 • Aveti un site, dar nu este actualizat sau nu functioneaza corect?


  Nu uitati ca, pe Internet, site-ul firmei este insasi firma. Un site neactualizat si / sau care nu functioneaza corect este la fel ca un magazin cu marfuri prafuite sau cu termenul de garantie expirat.

  Nu aveti timp, personal sau cunostinte pentru mentenanta site-ului? Noi va oferim solutia optima!

 • Aveti un site, dar nu este promovat?


  Succesul unui site depinde foarte mult de usurinta cu care este gasit intr-un motor de cautare. Daca site-ul nu este gasit de motoarele de cautare pierdeti sansa de a fi gasit de clientii care cauta exact ce aveti dvs de oferit. Acest lucru inseamna vanzari pierdute, profituri pierdute si cel mai probabil o afacere pierduta!

 • Doriti promovarea cu metode clasice?


  Metodele clasice de promovare nu sunt de neglijat. Publicul trebuie informat si placut surprins in acelasi timp. Va stam la dispozitie pentru a gasi solutia ideala care sa va reprezinte incepand de la logo, slogan, antet personalizat, carti de vizita, pana la elaborarea unui manual de identitate.